nieuws

Nieuwe dienstverlening InfinitCare: CodeButler


Wij zijn CodeButler | Digitale innovator voor de zorgsector en (semi)overheid

In de afgelopen jaren bent u in aanraking gekomen met de dienstverlening van InfinitCare via het Gemeenteportaal of de SAM Zorgmonitor. Dit jaar breiden we onze dienstverlening uit met CodeButler. CodeButler is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte digitale oplossingen en IT-outsourcingdiensten in de zorgsector aan bedrijven zoals die van u. Graag stel ik hier CodeButler aan u voor.

CodeButler is een samenwerking tussen InfinitCare en James Outsourcing, waarbij een gedeelde visie over ontzorgen, focus, expertise en professionaliteit in de IT-zorgbranche centraal staat.Bij CodeButler begrijpen we de uitdagingen, waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd door de snel veranderende technologische landschappen. Denk hier bijvoorbeeld alleen al aan alle nieuwe initiatieven op het gebied van artificiële intelligentie (AI). Onze missie is dan ook om klanten zoals u te ondersteunen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelen door middel van innovatieve technologische oplossingen en door hoogwaardige, kosteneffectieve en flexibele outsourcingdiensten aan te bieden.

Met een bewezen staat van dienst in de zorgbranche hebben we met succes samengewerkt met bedrijven van verschillende groottes en in verschillende sectoren. Ons team van ervaren professionals beschikt over een brede expertise op het gebied van softwareontwikkeling, cloudoplossingen, gegevensbeveiliging en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en voor hun op maat gemaakte oplossingen te realiseren die zorgen voor verbeterde efficiëntie en productiviteit.

Graag nodig ik u uit voor een persoonlijk gesprek waarin we uw specifieke uitdagingen en doelstellingen kunnen bespreken. Dit biedt ons de kans om gezamenlijk de optimale oplossing voor uw onderneming te creëren.

U kunt alvast onze diensten bekijken via: https://www.codebutler.nl/diensten/. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw digitale transformatie en dat tot een succes te maken.